Az Armytek

 

Kezdjük a közepén. Az Armytek Optoelectronics Inc.-t a 2010-es év elején Kanadában, Ontarioban regisztrálták, Olga Khanoutin elnökletével.

De minden sokkal korábban kezdődött. 2007-óta több, mint 50 nemzetközi kiállításon vett részt a cég, különböző kontinenseken. Jelenleg a termékkínálat 32 modellből és 12 fajta eredeti tartozékból áll, melyek a világ 52 országában képviseltetik magukat. A közeljövőben további 21 új modell bevezetésére kerül sor, melyekkel minden jelentős felhasználási terület lefedésre kerül. A társaság több szabadalommal rendelkezik világszerte.

Majdnem az összes Armytek lámpát ledobhatja a 10. emeletről és 50 méteres mélységbe merítheti.
Miért? Mert itt lett meghúzva a biztonsági határ. 10 éves garanciával.
Nincs több kompromisszum. Felejtse el mindazt, amit korábban a lámpákról tudott.

Tehát, mi különbözteti meg más vállalatoktól?

• Kanadai gyártó, saját gyárral.
• Kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően tervezett termékek.
• A tudósok és mérnökök csapata katonai- és űrkutatással foglalkozik.
• Az USA és Japán legjobb és kipróbált alkotóelemei.
• Különös figyelem fordítva a tartósságra és a technológiákra, nem csak a külső kialakításra.

A cég küldetésének tekinti, hogy az embereknek a világ legmegbízhatóbb és technikailag legfejlettebb lámpáit biztosítsa.

Hogyan készült?

2007-ben, mint mindenkinél, kialakult a LED-es világítás iránti érdeklődés - annak hatékonysága és kényelme miatt. Azonban az európai és amerikai vállalatok az akkori LED-piacon drága és konzervatív termékeket kínáltak, melyek bár megbízhatóak volak, évekkel le voltak maradva a világ mögött.
A kínai gyártók ésszerű költségek mellett gyönyörű és modern termékeket gyártottak, azonban sok szempontból, pl. technológiailag "nyersek" voltak. A külső kialakítás és az értékesítés fontosabb volt számukra, mint a minőség és a tartósság. Általában hazai alkotórészek segítségével lemásolták az adott terméket, így termékeik ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeztek, mint a prototípus, de olcsóbban és szebben. Ez volt a probléma. A problémát pedig kétségek nélkül kell megoldani.

És a legérdekesebb rész elkezdődött.


1. Nemzetközi kutatócsoport kialakítása, Kanadából és Európából.

Rátermett tudósokból, mérnökökből és tervezőkből áll, a katonai, légi és űrkutatási iparból, akik keményen dolgoznak azért, hogy megteremtsék a leginnovatív és technikailag legfejlettebb lámpákat. Elképesztő, hogy a titkos katonai technológiák kompromisszumok nélkül szolgálhatják az emberiséget.
Valójában csak az ilyen emberek találják meg a vélelmezett problémákat a tervezésben, az optikában, az elektronikában és a tápellátásban. Bárhol és bármikor. A mérnökök soha nem értenek egyet a kompromisszumokkal, és céljuk, hogy minden részletet finomítsanak, megtalálják a legjobb anyagot - és ezt a nagyszerű élmény biztosítása és a változatlan szándék elérése érdekében meg is megtehetik.


2. Sok éven át történő tapasztalatgyűjtés és azon végfelhasználók igazi követelményeinek alaposan vizsgálata, akik minőségi és megbízható lámpát akartak szerezni.

Beszélhetünk katonai tisztekről és a különleges erőkről, vadászokról és búvárokról, mentőkről és tűzoltókról, barlangászokról és kerékpárosokról - minden lelkes és igényes emberről. A LED-lámpák felhasználóit nem érdeklik a felesleges paraméterek "száraz" listája, amelyet a gyártók fontosnak tartanak. A szükséges terméknek meg kell felelnie a valós követelményeknek, és magában kell foglalnia azokat a jellemzőket, amelyek értékesek és egyedülállóak számunkra.


3. A megbízható világítási termékek megteremtése érdekében a kínai alkotórészek, pl. a jól ismert márkák olcsóbb változatainak teljes elutasítása.

Az Armytek termékekben csak Japánban és az USA-ban gyártott, legjobb ledek és a legkorszerűbb elektronikai összetevők kerülnek beépítésre, hogy megszerezzék a forradalmi és példátlan eredményeket.

Az első termék, a "Predator" taktikai lámpa az alapoktól kezdve lett létrehozva, és önmagában számos innovatív megoldást hordozott (melyet eleinte sokan még el sem hittek). Előre haladva kijelenthető, hogy a kínai gyártók nem tudták a technológiákat olcsó alkatrészekkel reprodukálni, így csak a nevük került másolásra (például a Firefly technológia), a termékekbe való tényleges integrálás nélkül. Eközben a gyártó elkezdte a Predator kemény tesztjeit az amerikai forró sivatagokban és az észak-kanadai fagyokban.


4. 2009-ben stratégiai döntés meghozatala egy saját gyár megnyitásáról Kínában.

Ez lehetővé tette, hogy az ügyfelek világszerte robosztus és nagy vízállóságú high-tech lámpákat kaphassanak a legjobb áron és a legrövidebb idő alatt. A lámpák nagyszerű jellemzőit évek óta megerősítik az ellenőrzők mérései, a valódi felhasználók véleménye és a különleges erők pozitív visszajelzései.
Napjainkban a gyártás egy 6 emeletes épületben történik, amely minden szükséges, modern  gyártóberendezést, high-end felszerelést, ultra megbízható nyersanyagot és speciális minőségellenőrzési rendszert tartalmaz.


5. Az "Armytek" név nem véletlenül került kiválasztásra. A fő elgondolást tükrözi: a hadsereg követelményeinek való megfelelés a termékek megbízhatóságával és a legfrissebb technológiák alkalmazásával.

Az egy csodálatos tény, hogy amikor a legfejlettebb technológiák kerülnek alkalmazásra a lehetőségek határán, felfedezhető a valódi mérnöki művészet - megtalálni az ideális megoldást, amely a lehető legmagasabb lehetőségeket, értéket nyújtja minden ügyfélcsoport számára.

A társaság fióktelepei szétszóródtak a világ minden részében, így a hasonló gondolkodású szakemberek egy kisebb, aktív és ambíciózus, szilárd csoportot alkotnak. Teljesen biztosak abban, hogy mindezek eredménye valóban érdekes dolgokban nyilvánul meg.

Ezek az előnyök, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól, lehetővé tették, hogy a gyártó belépjen a fejlesztés új szakaszába és az arra érdemes helyet foglalja el a ledes világítás piacán.

Az Armytek sikeresen fenntartja a fejlett technológiákkal rendelkező termékeinek értékesítését. Az utóbbi években több, mint 50 országban hozott létre kapcsolatot az ügyfelekkel. A partnerséget a bizalomra alapozza, megpróbálva kielégíteni ügyfelei legmerészebb igényeit is. Az állandó és folyamatos visszacsatolás lehetővé teszi a gyors reagálást az ügyfelek igényeire, és a termékek javítására minden alkalommal, hogy felülmúlják önmagukat.

Az Armytek csapata teljesen célorientált, mely lehetővé teszi, hogy egyenesen és magabiztosan haladjon előre, ne csak lépést tartva az idővel, hanem előrelépve, meghatározva a trendet.