Üzemmódok és elektronika


A LED és az elektronika aktív hőkezelése

Az S-Tek ™ meghajtó a beépített érzékelőnek köszönhetően folyamatosan figyelemmel kíséri a LED és az elektronikus áramkör hőmérsékletét, és megakadályozza a LED túlmelegedés okozta károsodását szélsőséges környezeti viszonyok között is.

Szentjánosbogár (Firefly) üzemmód ultra hosszú üzemidővel

Az Armytek Pro modellek 0.1 lumen teljesítményű "szentjánosbogár" üzemmóddal rendelkeznek, mely akár 130 napig működtethető egyetlen 18650 Li-Ion akkumulátorral.

Üzemképesség az elsődleges elektronikai áramkör meghibásodása esetén is

Az Armytek az első cég, mely kettős áramkörrel készíti egyes lámpáit. Amennyiben az elsődleges áramkör sérült, a rendszer továbbra is üzemképes marad a tartalék áramkörnek köszönhetően és akár 130 napig képes fénykibocsátásra, lehetőséget nyújtva a vészhelyzetekből történő megmeneküléshez.

Üzemmód programozás

Az üzemmódok egyszerű módosítása és a beállítások igény szerinti beállítása szintén elérhető egyes modelleknél: számos paraméter megváltoztatható - a fényerősség, az üzemmódok száma, a villogási frekvencia, az akkumulátor típusa, a fényerőstabilizálás típusa, az automata memorizálás típusa, stb.
Ha nem akarja megváltoztatni az alapértelmezett beállításokat - az ArmyTek professzionális elemlámpáit természetesen a gyárilag beállított értékekkel is használhatja.

A felhasználó egyedi beállításainak mentése

Az egyedileg beállított értékek elmenthetőek (fényerősség, üzemmódok száma, stroboszkóp frekvenciája, stb.)

Gyári beállítások visszaállítása

Az egyénileg beállított, a Military vagy az Outdoor beállításokat könnyen törölheti és állíthatja vissza az alapértelmezett, gyári beállításokat.

Változtatható típusú fényerőszabályzás

Az aktuálisan elérhető stabilizációs típusok kiválaszthatóak a felhasználói menüben: teljes stabilizáció (FULL), egyszerű félstabilizálás (SEMI), lépcsős stabilizáció (STEP). 

 

Beépített, alacsony akkumulátor feszültségre és magas hőmérsékletre figyelmeztetés

Az S-Tek™ illesztővel ellátott Armytek lámpák jelzik Önnek az alacsony akkumulátor feszültséget és / vagy a magas hőmérsékletet.

Akkumulátor feszültségének megjelenítése

A funkció segítségével könnyen ellenőrizheti az áramforrás töltöttségét (pl.: 3 villogás – szünet – 6 villogás = 3.6 Volt).

Védelem nélküli Li-Ion akkumulátorok túlmerítés elleni védelme

A feszültségellátás kiválasztása lehetővé teszi az olcsóbb, védelem nélküli Li-Ion vagy LiFePO4 akkumulátorok használatát.

Fejlett fordított polaritás elleni elektronikus védelem

Fejlett elektronikus védelem a helytelenül behelyezett áramforrásokkal szemben, a meghajtó driver hatékonyságának csökkenése nélkül.

Vibrálás mentes fénykibocsátás

Állandó és egyenletes fénykibocsátás, irritáló vibráló hatás nélkül.

Védelem nélküli Li-FePO4 akkumulátor támogatás

Teljes kompatibilitás a LiFePO4 akkumulátorokkal, amelyek 10 percen belül teljesen feltölthetőek és a legjobb fagyállósággal rendelkeznek. A Predator Pro és a Viking Pro modellekkel a LiFePO4 akkumulátorok biztonságosan használhatóak.